DONA'M CINE III EDICIÓ

logocat1

Bases

TEMES DEL CONCURS
“Milers de Bertas s'alçaran”. Mostrar experiències de dones activistes i defensores dels drets humans, econòmics, socials, culturals i ambientals. Denunciar les amenaces, les represàlies i la criminalització que moltes d'elles afronten per aquesta causa.

“Ni una pau que ens oprimeixi, ni una guerra que ens destrueixi”. Viure en llibertat, vides lliures de violències. Dones que teixeixen propostes de vida i de construcció de pau.

“Rebel·lies, somnis i utopies”. Indisciplines artístiques: art, creativitat i comunicació com a estris de transformació social i de crítica del patriarcat. Reapropiació dels espais públics i privats. El meu cos, el meu primer territori de llibertat: desobediència sexual, identitats dissidents.

ADMISSIÓ D'OBRES
a) Obres realitzades per dones d'arreu del món, majors de 16 anys.
b) Cada participant podrà presentar un nombre il·limitat d'obres sempre que compleixin els requisits establerts en aquestes bases.
c) Els gèneres acceptats són ficció, documental, art experimental i animació.
d) La durada màxima de les obres serà de 5 minuts, inclosos els títols de crèdit.
e) Les obres poden ser presentades en qualsevol idioma però, si es presenten en una llengua diferent del castellà o del català, hauran d'estar subtitulades en qualsevol d'aquests dos idiomes. També s'accepten obres subtitulades en anglès. En aquest cas es demana la transcripció escrita dels subtítols.
f) Formats acceptats: les obres poden estar gravades en qualsevol format, però la presentació haurà de ser en format digital.

INSCRIPCIÓ
a) Enviament i presentació de l'obra: Cada participant penjarà la seva obra en un compte de Youtube/Vimeo prèviament a la inscripció en el concurs. L'enllaç de s'afegirà al formulari d'inscripció.
b) Emplenar el següent formulari d'inscripció: formulari.

SELECCIÓ
El comitè organitzador seleccionarà les obres que passaran a la fase final.
Totes les obres seleccionades optaran al Premi del Públic.
Es nomenarà un jurat independent que escollirà, entre les obres seleccionades, les guanyadores de la menció especial i del premi Dona'm Cine.

Les obres seleccionades s'inclouran en la pàgina web oficial del concurs (www.donamcine.org) i en el canal de youtube/vimeo de l'organització.

Les obres seleccionades s'hauran d'enviar com arxiu digital a través de Wetransfer o Dropbox i adreçat al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i hauran de tenir les següents característiques:
- Extensió de l'arxiu: el format dels arxius rebuts ha de ser *.mov o *.mp4.
- Còdec de vídeo: el còdec de vídeo emprat ha de ser Apple ProRes 422 o H264/MPEG-4 AVC.
- Còdec d'àudio: AAC o PCM.
- Resolució en píxels: la resolució màxima ha de ser de 1920x1080 (1080 p) i la mínima de 1280x720 (720 p).

L'enviament és indispensable per a accedir als premis del concurs.
Un cop seleccionada, l'obra no es podrà retirar del concurs, excepte en situacions excepcionals que valorarà l'organització.

Les obres seleccionades es podran visualitzar on-line a la pàgina web de DONA'M CINE (www.donamcine.org) des del moment de la seva selecció i per un temps indefinit.
Les autores de les obres seleccionades es comprometen a mantenir l'enllaç a la seva obra proporcionat a DONA'M CINE durant tot el període que duri el concurs.
DONA'M CINE es reserva el dret de sol·licitar materials de promoció de l'obra (fotografies, arxius multimèdia, etc.) per a la seva exhibició a la web. El material audiovisual enviat a DONA'M CINE passarà a formar part del banc de recursos de la web (www.donamcine.org) i de les entitats organitzadores (Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte i Doble Banda) comprometent-se ambdues a ressenyar la seva autoria.
En cap cas s'acceptaran obres amb clara intenció publicitària de marques, productes o empreses, així com les que tinguin una intencionalitat evident de perjudicar a tercers.
No s'admetran obres presentades en altres edicions de DONAMCINE.
Les obres que no compleixin aquestes bases quedaran automàticament descartades.

JURAT I PREMIS
Premi del públic: valorat en 350 euros.
Totes les obres seleccionades se sotmetran a votació popular a través de la pàgina web de DONA'M CINE. L'obra que aconsegueixi més vots serà la guanyadora del Premi del Públic.

Premi menció especial BERTA CÁCERES: valorat en 500 euros.
El jurat constituït per a la III Edició DONA'M CINE triarà entre les obres seleccionades la guanyadora del Premi menció especial BERTA CÁCERES.

Premi DONA'M CINE: valorat en 900 euros.
El jurat constituït per a la III Edició DONA'M CINE triarà entre les obres seleccionades la guanyadora del Premi DONA'M CINE.

Les obres guanyadores s'exhibiran de forma presencial, juntament amb una selecció d'obres finalistes, el dia del lliurament de premis.

DONA'M CINE es reserva el dret de declarar el premi del jurat desert. Els premis no poden ser, en cap cas, acumulables.

CALENDARI
Període d'inscripció d'obres: del 20 d'abril de 2016 al 20 de juliol de 2016. Del 20 d'abril de 2016 al 30 de novembre 2016.
Anunci de les obres seleccionades: 30 de juliol de 2016. 12 de desembre de 2016.
Exhibició en línia de les obres seleccionades i període de votacions: del 30 de juliol de 2016 al 20 d'octubre de 2016. Des del 12 de desembre de 2016 fins al 2 de febrer de 2017.
Decisió definitiva: 7 de novembre de 2016.  15 de febrer de 2017.
Exhibició presencial i lliurament de premis: del 25 al 30 de novembre de 2016. 2 de març de 2017.

Totes les obres que es presentin fora de termini quedaran excloses del concurs.

DRETS D'AUTORIA
Totes les obres inscrites han d'incloure material original. DONA'M CINE no es fa responsable de les obres pel que fa a continguts, drets i llicències d'explotació. A més, DONA'M CINE informa que l'ús d'imatges i peces musicals preexistents en una pel·lícula necessiten l'autorització escrita de qui en tingui els drets. DONA'M CINE no exigirà aquestes autoritzacions, però no es farà càrrec de possibles reclamacions. DONA'M CINE no té cap responsabilitat pel que fa als continguts, així com a les conseqüències derivades de la seva publicació. Cada realitzadora reconeix que tota la informació, imatges, textos, fotos, sons, vídeos, etc., inclosos en l'obra que envia són responsabilitat exclusiva de la persona que els ha creat. DONA'M CINE es compromet a no alterar ni modificar els continguts audiovisuals enviats per a la seva publicació. L'autora o autores cediran gratuïtament els drets d'exhibició de l'obra de forma no exclusiva i per un temps indefinit a DONA'M CINE i a les entitats organitzadores per al seu ús divulgatiu i sense ànim de lucre.
Les autores, que es responsabilitzen de l'autoria del material audiovisual presentat, apareixeran en el formulari com a "persona de contacte".

CLAUSULES FINALS
Les dades facilitades per les participants s'inclouran en una base de dades propietat d'Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte, de conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.
Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognom i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar la inscripció al concurs i enviar informació sobre tots els esdeveniments i serveis del concurs, així com d'informar de futures edicions i altres activitats de l'organització.
Es pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació de les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a la bústia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per mitjà d'un escrit adreçat a: Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte, Avinguda Meridiana, 30-32, entl. 1 Esc. B, 08018 -Barcelona

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!

Política de Cookies