DONA'M CINE III EDICIÓ

logocat1

Jurat

Elisabet Prandi

ELISABET PRANDI CHEVALIER

Va estudiar fotografia cinematogràfica a la FEMIS (École Nationale Supérieure des Métiers de l’Image et du Son. FEMIS. Paris, 1987-1992).
Anteriorment havia cursat una llicenciatura a l’IEFC (Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.1982-1986) i estudis primaris i secundaris al Lycée Français de Barcelone. B.A.C (A7) 1983.
Com a realitzadora ha dirigit diversos documentals d’encàrrec per a diferents programes de Televisió Espanyola com Documentos TV, Línia 900 o Gran angular. També realitza documentals, videodanses i treballs visuals de producció pròpia que han estat comprats i emesos per diferents televisions i que s’han presentat en festivals nacionals i internacionals.
Com a directora de fotografia, des de 1992 ha col·laborat amb artistes visuals com Jesús Ramos, Núria Font, Mabel Palacín, Francesc Sitges-Sardà i Miquel Àngel Raió. També ha treballat com a directora de fotografia per a diferents realitzadors com Romà Guardiet, Pere Portabella, Marta Balletbó-Coll, Joan Marimón, Mathilde Mignon, Hélène Angel i Hélène Marini.
Crea i dirigeix la productora ARPAFILMS i imparteix seminaris i tallers de il.luminació i càmera en diferents escoles i universitats.

 

CHARI RONDA

CHARI RONDA

Llicenciada en Antropologia (UB), postgraduada en Gènere i Igualtat (UAB), i Màster en Antropologia Social i Cultural (UAB), formada també a nivell professional en el vessant artístic de la dansa (Institut del Teatre). En els últims quinze anys la seva trajectòria professional i vital ha estat directament relacionada amb temàtiques de gènere, dones, feminismes i associacionisme, des de diferents àmbits (atenció directa, formació, recerca, assessorament, activisme, etc.). Actualment treballa com a tècnica en la Xarxa Feminista, al mateix temps que consolida el seu propi projecte impartint tallers de Flamencoterapia feminista.

 

GRACIA CAMPS

GRÀCIA CAMPS

Productora d’espectacles i audiovisuals i regidora.
Ha estat ajudant de producció de diversos espots. Ha produït i dirigit el curt Les coses que importen guanyador de la Menció especial del jurat del concurs Dona’m cine.
Ha fet gerent de companyia a Focus.
Ha fet de regidora i productora en les quatre edicions del Trans-Art-Cabaret (emmarcat en el FIRE!).
Ha fet d'ajudant de producció i diverses regidories en el festival internacional d'improvisació de Berlin IMPRO2015.
Ha estat de productora executiva de Les Cot, la Mandona Teatre i actualment de Les Impuxibles.

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!

Política de Cookies