DONA'M CINE III EDICIÓ

logocat1

Política de privacitat

Les dades facilitades per les participants s'inclouran en una base de dades propietat d'Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte, de conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (nom, cognom i adreça de correu electrònic), necessàries per poder formalitzar la inscripció al concurs i enviar informació sobre tots els esdeveniments i serveis del concurs, així com d'informar de futures edicions i altres activitats de l'organització.

Es pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació de les dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic a la bústia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per mitjà d'un escrit adreçat a: Entrepobles / Entrepueblos / Entrepobos / Herriarte Avinguda Meridiana, 30-32, entl. 1 Esc. B, 08018 -Barcelona


¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!

Política de Cookies