DONA'M CINE IV EDICIÓ

Logotip Dona'm cine IV edició

Palmarès IV edició DONA’M CINE

PREMI DEL JURAT

SOMOS RESISTENCIA

Directores: Luna Gherscovici, Irupé Muñoz(Argentina)

Aquest curt combina de manera senzilla però magistral la tècnica utilitzada, l’animació, amb la construcció narrativa i la rellevància del tema exposat de molta actualitat a l'Argentina i a Amèrica Llatina.

L'obra es construeix en torn a la genealogia d'una família de dones en la que la veu narrativa la porta una àvia que enllaça, a través dels mocadors, la lluita de les mares dels i les desaparegudes durant la dictadura militar argentina amb la lluita de les netes pel dret a l'avortament de les dones.

És una mostra, a més, de la irrupció, vitalitat i potència de les lluites feministes dels països del Sud que enllacen memòria i esperança.


PREMI BERTA CÁCERES

LATINOAMÉRICA ES MUJER

Directora: Vanessa Pérez Gordillo (Espanya)

Aquest curt mostra la diversitat de veus de dones, de diferents territoris d'Amèrica Llatina, la seva fortalesa i capacitat de resistència en la defensa dels drets humans.
Una història coral de dones defensores de la vida, de l'aigua, del territori per a la cura i sostenibilitat de vides dignes.
Una mirada des de la interseccionalitat que visibilitza les múltiples discriminacions existents i, la necessitat d'una consciència sobre els impactes humans i ambientals de l'extractivisme i del nostre model de consum.
Dones teixidores d'aquest altre món possible. Sense genocides, sense mega empreses, sense opressions, sense racismes.
La força de la Berta Caceres, activista feminista, ambientalista i 
lideresa de pobles originaris, roman.


PREMI DEL PÚBLIC

LA SOLEDAD DE LA SRA. VILA

Directores: Maria José Martín i Cristina Martín (Espanya)

Votacions: 761 vots rebuts

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!

Política de Cookies