DONA'M CINE IV EDICIÓ

Logotip Dona'm cine IV edició

Jurat Dona'm cine IV Edició

CarlaSospedra by Geraldine AresteanuCarla Sospedra Salvadó
Va treballar 9 anys a la productora Miss Wasabi Films, on va produir entre d’altres títols els llargmetrates documentals “Escuchando al juez Garzón” (Goya millor documental 2011), “Palabras, mapas, secretos i otras cosas” dirigit per Elena Trapé i “El espíritu de la Pintura. Cai Guo-Qiang en el Prado”, i col·labora amb com a productora associada i directora de producció a la pel·lícula “Ayer no termina nunca” (Biznaga de plata a millor pel·lícula al Festival de cinema de Màlaga 2013, estrenada a la secció Berlinale Panorama). Ha produït també els dos primers curtmetratges de Belén Funes, “Sara a la Fuga” i “La Inútil” (nominat als premis Gaudís 2018). El 2018 participa al EAVE Producers Workshop i inicia una nova etapa com a productora independent i produeix amb Avalon PC el curtmetratge d’encàrrec per a la ONG Cesida dirigit per Carla Simón, “Después También”. És vocal i membre fundadora de Dones Visuals, i una de les coordinadores d’AccióCurts.

 

 

webFoto Dolo Pulido

 Dolores Pulido León
Gestora cultural i activista feminista. Tècnica de cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, gestió del Patrimoni i Cultural i comunicació. Ha participat en la creació de grups de creació audiovisual com Bollos Film i la Mostra d'art de dones de Ca la Dona FemArt. Com activista feminista ha format part de diferents grups i espais com L'Eix Violeta, Ca la Dona, Les Bàrries, Feministes Indignades, Assemblea Feminista de la UB i Novembre Feminista.

 

 

 

 

 

 

 

Judith Muñoz

 Judith Muñoz Saavedra
Sociòloga i treballadora social llatinoamericana. Professora i investigadora de la facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona especialitzada en Drets Humans, Estudis feministes i de Gènere. Coordinadora de l'assignatura d'Educació i Cooperació Internacional del grau d'Educació Social de la UB. Col·laboradora del projecte i concurs de curtmetratges "No Da Igual" orientat a joves de l'ajuntament de Castelldefels.

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!