DONA'M CINE IV EDICIÓ

Logotip Dona'm cine IV edició

Inscripció Dona'm cine IV edició

IV Concurs internacional on-line de curtmetratges realitzats per dones

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

DONA'M CINE IV CONCURS  ON-LINE DE CURTMETRATGES REALITZATS PER DONES

és un projecte audiovisual impulsat per Entrepobles/Entrepueblos/ Entrepobos/Herriarte, associació de cooperació i solidaritat internacional compromesa amb els feminismes i la resta de moviments socials i, per Producciones Doble Banda, productora amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social.

Aquesta quarta edició compta amb la col·laboració de Dones Visuals, La Bonne – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, Ca la Dona, FemArt, Estudio para la Defensa de los Derechos de la Mujer - DEMUS, Guarango – Cine y Video, SICOM – Solidaritat i Comunicació, Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Observatori DESC. En aquesta quarta edició es compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

DONA'M CINE és una plataforma de creativitat i cultura on-line, de construccions col·lectives i de mirades feministes diverses que vol fomentar una xarxa d'intercanvi de material audiovisual fet per dones i, alhora, visibilitzar produccions audiovisuals que no tenen espai en els mitjans de comunicació tradicionals.

DONA'M CINE pretén donar veu a dones, en el relat de les seves realitats, els seus sabers i les seves rebel·lies, des de la “pedagogia de la desobediència” per a transformar pràctiques i valors heteropatriarcals.

DONA'M CINE té un caràcter internacional, entenent que vivim en un món globalitzat i complex. En la realitat de les dones es barregen el gènere, la classe social, la identitat, el sexe, l'origen, l'ètnia, l'edat, la religió, la territorialitat i els contextos polítics. L'origen de les desigualtats és, doncs, molt complex, però alhora permet una gran diversitat d’alternatives, rebel·lies i formes de teixir relacions, afinitats, vincles i aliances.

En aquesta IV edició de DONA'M CINE, les dones activistes i defensores dels drets de les dones, de la seva col·lectivitat i de la natura continuen protagonitzant una de les temàtiques que proposem, en tant que la criminalització de la defensa de Drets és un fenomen creixentment global, amb tendències que s’expressen en diferents graus i contextos, però que comparteixen trets i patrons comuns i, per tant, com en l’edició anterior es manté un dels premis que s’atorgarà, el “Premi Berta Cáceres”.

Prueba video wrapper

DESCARREGAR BASES

CALENDARI

Calendari Dona'm cine

INSCRIPCIÓ

Formilari Dona'm Cine

 

ALTRES EDICIONS

Altres edicions Dona'm Cine

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!

Política de Cookies